Rejsetanker

REJSETANKER – TILBAGEBLIK PÅ VORES REJSER I 2017

Nu hvor 2017 snart bliver til 2018, har jeg lavet et lille tilbageblik på vores rejser i 2017. Vi fik ikke helt rejst så meget, som vi gerne ville, året har dog budt på få, men rigtig gode rejser med masser af dejlige oplevelser.

Årets dejlige rejser

Prag

Karlsbroen i Prag

Den første rejse gik til Prag, hvor vi som altid på en storbyferie fik gået jeg-ved-ikke hvor-mange kilometer. Jeg var nok lidt overrasket over, hvor meget byen har at byde på. Noget af det jeg havde glædet mig til, var at se Lennon-muren og Hradčany borgen, hvis rigtige navn vist er Pražský hrad. Jeg fik selvfølgelig set begge dele og en hel masse andet, men vi blev slet ikke færdige med byen. Der er ingen tvivl om, at det må blive til et gensyn på et tidspunkt.
Rejsetidspunkt: Marts 2017.

Rådhuspladsen i Prag

Mallorca

Et kig ned ad El Calvario i Pollença

I maj gik turen til vores absolutte yndlingsdestination, smukke Mallorca. Nu har vi godt nok aldrig rejst med Spies rejser, men deres slogan: Ferier du ikke vil hjem fra, passer rigtig godt for alle vores rejser dertil *smiler*
Der er mange grunde til, at vi elsker at være på øen, – det vender jeg tilbage til.
Rejsetidspunkt: Maj 2017.

Alcudia aften

Parga

På havnen i Parga

Den sidste af vores rejser i 2017 gik til dejlige Parga i Grækenland. At det lige blev Parga, var lidt af en tilfældighed. Vi havde en uges ferie i oktober. Perioden op til havde været MEGA travl for os begge, så der havde ikke været  overskud til at planlægge noget som helst. Jeg faldt over et godt tilbud, og vi slog til. Parga er bestemt dejlig, jeg synes ikke der er så meget at komme efter lige i Parga, så turene til Albanien og Meteora var prikken over i’et.
Rejsetidspunkt: Oktober 2017.

Bugten ind til havnen i Parga

De 3 mest besøgte indlæg

Det er kun 5 måneder siden Kimic on Tour så dagens lys. Jeg synes ikke helt jeg har fundet mit ståsted endnu, så hvis nogen af jer har lyst til at give lidt feed back modtages dette gerne.
Jeg har været rigtig spændt at se hvilke indlæg, der har haft flest besøgende, hvilket har vist sig at være disse 3 indlæg her:

3. På tur i Troodosbjergene på Cypern

Indlægget med 3. flest besøgende er fra vores rejse til Cypern. Du kan læse hele indlægget fra turen til de smukke Troodosbjerge HER

Bjergbyen Askas på Cypern

Landsby i Troodosbjergene på Cypern

2. Kærlighed ved første blik

Indlægget med 2. flest besøgende er det første indlæg jeg har skrevet her på bloggen. Du kan læse hele indlægget HER

På badebroen

Alccudia bugten efter solnedgang

1. Mystiske, betagende Inishmore og Dun Aengus

Indlægget fra Aranøerne i Irland har uden tvivl været det mest besøgte i 2017. Hele indlægget kan læses HER

Inishmore Aranøerne Aran islands

Inishmore Aranøerne Aran islands

Hvis du ikke allerede har læst indlæggene vil det glæde mig, hvis du smutter forbi.

Nu glæder jeg mig til at se, hvad 2018 har at byde på, hvad rejser angår. Der er sindssygt mange ting vi gerne vil, men man kan jo desværre ikke det hele. Der skal prioriteres, og det blive ikke let, det kan jeg vist godt afsløre *smiler*

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  december 28, 2017 at 3:25 pm

  Sikke et dejligt rejseår i har haft Kirsten og sikke mange spændende steder i har besøgt.
  Jeg synes, at du gør det rigtig godt og at du er nået langt i blogverden på kun 5 måneder. Jeg holder meget af at læse dine indlevende indlæg, så glæder mig til flere af dem i 2018.

  PS. Er meget vil med dit sæbeboble billede 🙂

  /Annette

 • Reply
  Kirsten
  december 28, 2017 at 9:31 pm

  Tusind tak, Annette – din feed back betyder meget for mig. Det er dejligt at høre en erfaren rejsebloggers mening 🙂
  Selvom vi ikke fik rejst som meget, som vi gerne ville, fik vi alligevel masser af gode oplevelser ud af det, og det er jo det vigtigste.
  Jeg er også selv super glad for billedet med sæbeboblerne. Jeg måtte godt nok stå der længe, før alle asiaterne med flere kameraer om halsen, var væk og jeg kunne skyde løs Ha-ha. Tålmodighed er nogle gange en dyd.

  Mange tak for besøget og din feed back 🙂

 • Reply
  OnTrip.dk
  januar 5, 2018 at 8:41 am

  Velbekomme Kirsten, det er så fortjent 🙂

  Haha ja nogle gange kan tålmodighed godt betale sig. Det kunne det i hvert fald denne gang 😉

  /Annette

 • Reply
  Helle
  februar 26, 2018 at 7:39 pm

  Hej Kirsten
  Sikke en fin blog!
  Det lyder som et dejligt rejseår. Nu er det heldigvis ikke altid antallet af rejser der tæller og personligt er jeg vild med de ting der overrasker eller vinder hver gang. Jeg glæder mig til at følge med i 2018 og se hvor året fører jer hen.
  Mvh. Helle

  • Reply
   Kirsten
   februar 26, 2018 at 11:38 pm

   Hej Helle,
   Jeg er glad for, at du har fundet vej her til bloggen, og at du synes om den.
   Det er altid spændende hvor et nyt rejseår fører hen. Som det ser ud lige nu og her er der en lille weekendtur til hyggelige Lübeck, og en større sommertur til Nordkap via Sverige og Finland forude, men lur mig om der ikke dukker lidt mere op 😀

   Mange tak for kommentaren.

   /Kirsten
   Dejligt du har lyst til at følge med.

Leave a Reply

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk