Bloggens fødselsdag Godt og blandet

Bloggen har 2 års fødselsdag

Bloggen har 2 års fødselsdag

Lige præcis i dag – den 15.07.2019 – kan vi fejre, at bloggen har 2 års fødselsdag. I den anledning synes jeg der skal lidt nyt til. Derfor har Kimic on Tour fået en ny header. Jeg håber I kan lide den, billedet der er brugt, har jeg taget i Nordnorge. I dagens anledning synes jeg også, det er tid til at gøre lidt status.

Det har været et par sjove og lærerige år. Jeg hygger mig med at skrive indlæggene, men jeg har også lært, hvor meget det kræver at drive en rejseblog.

Det er jo ikke alene dét, at rejse og sætte sig ned og skrive nogle gode indlæg. Der skal planlægges, researches, fakta-tjekkes og tages noter, når man er undervejs. For ikke at tale om alle de billeder, der skal skydes, sorteres og redigeres. – Men alt det ved I, der følger med her på bloggen, jo alt om.

Jeg har blandt andet gjort mig den erfaring, at jeg nok ikke bør vente for længe med at skrive indlæggene efter en rejse. Lige for tiden er det vores fantastiske rejse til Nordkap, jeg koncentrerer mig om. Det er efterhånden et års tid siden vi kom hjem, og selvom vi begge er gode til at tage noter undervejs, synes jeg der allerede er en del detaljer, der lige skal hentes frem fra gemmerne.

Skotland oktober 2018

Hvordan ser rejseaktiviteten ud?

Rejseaktiviteten her i 2019 har indtil nu ligget stille pga. “familieforøgelsen” m.v.. P.t. er der dog en lille rejse under opsejling, som jeg ikke vil løfte sløret for, før de sidste detaljer er på plads.

Riga december 2018

Bloggen fortsætter selvfølgelig, men det bliver spændende at se, om det alene er en rejseblog, når den fylder 3 år. Det tror jeg da den er, men det er ikke til at vide hvordan verden ser ud til den tid.

Jeg er så glad for, at I gider læse med – tusind tak for det.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  juli 15, 2019 at 3:13 pm

  STORT TILLYKKE med fødselsdagen. Det er en stor dag og hvor jeg nyder, at følge med på jeres eventyr.
  Hvert et indlæg, er en fornøjelse at læse for slet ikke at tale om nydelsen af de smukke billeder. Jeg kan kun være meget enig i, at det tager meget tid at drive en blog . Jeg er også meget enig i, at hvis der går for lang tid inden man får skrevet om en oplevelse, forsvinder der nogle detaljer. Man bliver bare ofte ramt af virkeligheden og tiden er knap.

  Sikke en smuk ny header. Det var da en god gave til bloggen 🙂

  Jeg ser frem til at følge den de næste mange år.

  Fødselsdagshilsner fra Annette

  • Reply
   Kirsten
   juli 15, 2019 at 9:17 pm

   Tusind tak for din søde kommentar, Annette 😀
   Jeg er så glad for du nyder at følge med og har lyst til at hænge på i fremtiden også.

   Jeg er helt enig i, at man ofte bliver ramt af virkeligheden og der nogle gange går noget tid mellem indlæggene. Nu skal jeg jo ikke leve af min blog, ellers gik den jo ikke med kun et par indlæg i måneden, og så skulle der også rejses noget mere, men det ville jeg bestemt heller ikke have noget imod, hvis det var 😀 😀

   Tusind tak for besøget og kommentaren.

Leave a Reply

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk