Bloggens fødselsdag Godt og blandet

BLOGGEN HAR 1 ÅRS FØDSELSDAG

kimicontour.dk Happy in Mallorca

I dag er det 1 år siden Kimic on Tour gik i luften. Det er næsten ikke til at forstå, at der allerede er gået 1 år, siden jeg uploadede det første indlæg. Det har været SÅ sjovt og lærerigt at starte bloggen, men jeg skal da ærligt indrømme, at det også har været lidt frustrerende, når teknikken ind i mellem ikke har villet som jeg.

Da jeg besluttede mig for at starte Kimic on Tour, havde jeg blogget i mange år ovre på Blogger, så jeg tænkte: “Hvor svært kan det lige være, at starte en blog i WordPress”? – men det gik op for mig, at der var pludselig mange ting, der skulle tages stilling til, som Blogger gør helt automatisk for dig. Det var en stor tilfredsstillelse, da bloggen først var oppe at køre. Jeg er godt nok “vokset op” med de komplicerede systemer, der bruges på et sygehus, men ud over det plejer jeg at sige, at jeg er teknisk analfabet *griner*

Allerede efter 3 uger blev Kimic on Tour hacket, – der var jeg godt nok ved at opgive ævred. Heldigvis sad der en tålmodig og hjælpsom ung fyr i Unoeuro’s support, som hjalp mig gennem den hurdle. En af de mange ting jeg fandt ud af var, at det nok var en rigtig god idé at installere nogle sikkerhedsplugins, det havde jeg ikke lige tænkt på (det skal man jo ikke bekymre sig om hos Blogger) *smil*

Jeg mistede heldigvis kun indlægget her HYGGELIGE BAGGÅRDE, ROM OG ROTE STRASSE I FLENSBORG, som jeg så sidenhen har rekonstrueret.

Men hvorfor egentlig starte en rejseblog?

Det har altid været vigtigt for mig, at bevare minderne fra vores dejlige rejser. Jeg har i mange år været scrapper, som vi siger i hobbyverdenen. Vi laver scrapbøger, men ikke helt på den traditionelle måde. I stedet er det layouts, der er 30 x 30 cm, som sættes i plasticlommer i specielle albums.

Til de af jer, der ikke er helt med på hvad et scrapbooking-layout er, kommer her et par eksempler:

kimicontour.dk LO

kimicontour.dk LO

kimicontour.dk LO

På et tidspunkt mistede jeg lysten til at scrappe, men kom hurtigt til at savne at sidde og rode med fotos osv., tanken om det bekvemme ved at blogge, mens man er undervejs tiltalte mig meget. Samtidig ville jeg også gerne dele min oplevelser med dem, der havde lyst til at høre om dem. Da jeg som sagt var vant til at blogge, tog tankerne om at starte en rejseblog fart, og Kimic on Tour blev en realitet.

kimicontour.dk Happy in Mallorca

Det første indlæg kunne jo næsten kun være fra vores yndlingsdestination, skønne Mallorca (som mange desværre rynker på næsen af) . Det var indlægget her: Kærlighed ved første blik.

I skrivende stund er vi lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Nordkap. Denne rejse kommer naturligvis til at fylde en del i den kommende tid.

kimicontour.dk 1 års fødselsdag

På nuværende tidspunkt har vi ikke planlagt nye rejser, – det har jeg det ikke helt godt med *smil*. Der er lidt udfordringer med at få planlagt ferie i sensommer/efterår ift. job,  så vi må se hvad det ender med.

Tusind tak til jer, der kigger indenfor og lægger en kommentar, det glæder mig at få jeres respons. Jeg håber I har lyst til at følge med fremover også.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  OnTrip.dk
  juli 16, 2018 at 9:32 am

  Nej hvor dejligt og stort tillykke med blog fødselsdagen. Det er da stort og jeg håber, at i fejrer det, Kirsten. Hip Hip Hurra.

  Ja at starte en blog, er ikke bare lige til. Jeg må indrømme, at jeg kan blive helt hidsig når teknikken driller, så godt min mand er mere tålmodig 😉
  Sejt at du var vedholdende da din blog blev hacket, det var da ellers lidt at en gyser at opleve det.

  Tak for en dejlig blog, tak fordi du tager med på dine eventyr og jeg glæder mig til at fælge dig fremover.

  Lykønskninger fra Annette

  • Reply
   Kirsten
   juli 17, 2018 at 11:09 am

   Tusind tak Annette 🙂

   Du har helt ret, nogle gange er vedholdenhed og stædighed nogle gode egenskaber at være i besiddelse af Ha-ha….

   Mange tak for at du er så trofast en følger, – det er jeg rigtig glad for.

 • Reply
  Malene
  juli 16, 2018 at 11:08 am

  Stort tillykke med fødselsdagen. Det er en fornøjelse at læse med og jeg glæder mig til at høre mere om Nordkap!

  • Reply
   Kirsten
   juli 17, 2018 at 11:15 am

   Tusind tak Malene, jeg er super glad for at du læser med her på bloggen 🙂

   Jeg har tænkt at fortælle om vores små og store oplevelser fra turen til Nordkap i kronologisk rækkefølge, så det varer lige lidt inden vi når helt derop. Vores tur gik via Sverige og Finland, og var en helt igennem en fantastisk rejse. Det glæder mig, at du har lyst til at tage med på turen 🙂

Leave a Reply

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk