Om os

Jeg hedder Kirsten og er den der skriver indlæggene her på Kimic on Tour. Min mand, Bernd, er med på sidelinjen og da vi altid rejser sammen, er vi to om at tage billederne her til Kimic on Tour.

Vores ønske med sitet her er først og fremmest at dele nogle at vores fantastiske rejseoplevelser med jer, og vi håber at kunne give inspiration til, hvad der er at se og opleve de steder vi besøger. At vi samtidig med har beskrivelser af vores dejlige rejser samlet på ét sted, er jo en dejlig sidegevinst.

Vi rejser så meget som antallet af ferieuger m.v. tillader, og har gennem årene besøgt følgende lande:
Albanien, Bulgarien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Luxembourg, Norge, Skotland, Spanien, Sverige, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

På trods af vores mange fantastiske rejseoplevelser gennem årene, har vi valgt at trække en streg i sandet ved 2014 i forhold til indlæg her på bloggen. Vi synes nemlig ikke vores billedmateriale fra før 2014 helt lever op til den standard, vi gerne vil have her på Kimic on Tour.

Vi har tidligere haft vores hunde med rundt i Europa, og har fornylig udvidet rejseholdet med Aiko, en dejlig golden retriever hvalp. Når han bliver lidt mere moden er det meningen, at han kommer med, på nogle af vores road trips i Europa.

Kærlighed ved første blik
Da vi i 2014 besøgte den dejlige spanske ø Mallorca var det Kærlighed ved første blik, og øen er helt klart vores yndlingsdestination. Så vidt det overhovedet er muligt, vil vi gerne ned til denne fantastiske ø en gang om året, Mallorca har nemlig virkelig, virkelig meget at byde på.

For resten er jeg lægesekretær i en af landets største akutmodtagelser og B. arbejder med børn- og unge.
Vi har begge skiftende arbejdstider, hvilket giver os mulighed for at spare lidt fridage sammen i ny og næ, og det er jo ikke så ringe endda.

Vi er begge vilde med at rejse, og så elsker vi at fotografere, – om vi er gode til det vil vi lade andre om at bedømme, men vi hygger os rigtig meget med det.

Hvad vi ellers er for nogle ”fisk” finder I ud af ved at følge med her på Kimic on Tour.

VELKOMMEN TIL